De ziua mea, sa facem Impreuna #BineIntensiv

 

Bianca Brad Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

14.4% Complete
720 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, fac un apel la generozitatea voastra, avand, sper, un comun motiv: Sa facem, impreuna, #Bineintensiv. Maine voi implini 54 de ani - Sunt doua variante- sa fiu trista ca imbatranesc sau sa apreciez ca am ajuns la o varsta pe care, in urma cu 6 ani, nu stiam daca o sa o mai apuc.

Dar uite ca sunt inca pe aici si as vrea sa sarbatoresc acest privilegiu, onorandu-l pe Marinus-Galbenus, pe care l-am intalnit in urma cu cativa ani si despre care tatal lui spune ca "era neînfricat și dacă își propunea ceva, făcea orice să obțină."

Chiar daca micutul mare luptator nu mai este printre noi fizic, spiritul lui puternic isi face simtita prezenta prin tot ce face tatal sau - Mirel Dolofan, in memoria sa, pentru copiii grav bolnavi, prin intermediul Asociatiei Marinus Galbenus care are o misiune frumoasa, dar care, pentru a fi implinita, are nevoie de sustinere.

Pentru ca sunt foarte mult de povestit despre Marinus, despre tatal lui si despre proiectele asociatiei, dar spatiul de aici nu-mi permite sa scriu mult, va invit sa intrati si sa cititi despre ei aici: www.marinusgalbenus.ro, cu rugamintea de a contribui, cu oricat de putin, la strangerea de fonduri necesara pentru a oferi o mai buna calitate vietii copiilor greu incercati de bolile oncologice.

#PicCuPicSefaceStrop

#StropCuStropSeFaceMarea

Va multumesc!

Bianca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
27 Jan 2022
Sănătate și pace pentru toți copiii!
27 Jan 2022

Bianca Brad

270 RON
Cu gandul la tine, Marinuș-Gălbenuș
26 Jan 2022
Bianca Brad : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
De ziua mea, sa facem Impreuna #BineIntensiv