Dacă doriți să-mi faceți ziua de naștere de neuitat, vă rog din suflet să donați!

 

Peter Borbely Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

100% Complete
1,106 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi, Prieteni,

Am ascultat emisiunea de la Europa Fm (link-ul emisiunii mai jos) si am inteles prin ce trec copiii cu afectiuni oncologice sau alte boli grave si asa m-am hotarat sa dau o mana de ajutor. Pe langa donatia mea catre Asociatia Marinus Galbenus, imi donez si ziua de nastere, pentru ca vreau sa ajut cu ce pot eu copiii care trec prin suferinte greu de imaginat de catre noi, cei sanatosi. 

Prin urmare, va rog, ca in loc de banii si timpul cheltuiti pe cadouri, sa faceti o donatie pentru acesti copii care merita sa aiba o viata cat mai buna cu putinta.

Am ales proiectul #BineIntensiv al Asociatiei Marinus Galbenus pentru ca inteleg lupta prin care tatal unui inger a trecut si stiu cat de important este sa ai alaturi oameni care sa iti fie sprijin la greu. 

Proiectul #BineIntensiv este pentru copiii care au nevoie de îngrijire specială acasă, după ce au părăsit spitalul, care petrec prea mult timp în pat, dependenți de un părinte si care ofera echipamente medicale acasa la copii (pat de terapie, monitor functii vitale, concentrator oxigen, aparat aerosoli, aparat de aspirare cai aeriene, scaun rulant).

De ziua mea, m-aș bucura mult să dăruiți orice suma de bani, contează atât de mult, pentru copii, pentru părinții lor și pentru voi, pentru că Binele face Bine.

Descrierea proiectului o găsiți aici: www.marinusgalbenus.ro/proiecte.

Emisiunea aici: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vQ-ubfeJjVs&fbclid=IwAR3bdM3oBc3frSdoBd5mdfPlmpDyYuqzBwmfkWLV0xT8cAxywCVXO7iTkHA 

Mulțumesc,

Peter Borbely


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

23 Jan 2022
Un leu in plus … nu strica !
21 Jan 2022
Doamne ajuta
20 Jan 2022

Anonymous

303 RON
19 Jan 2022
19 Jan 2022
Donez din tot sufletul, pentru un suflet sensibil la nevoile celor din jur!
17 Jan 2022
Fara cuvinte cat de mult poti sa ma impresionezi, Peter! Multa sanatate iti doresc si tot binele din lume!
17 Jan 2022
Peter Borbely : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Dacă doriți să-mi faceți ziua de naștere de neuitat, vă rog din suflet să donați!