Mașina pentru Fapte Bune

 

Andreea Roxana Stan Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

3% Complete
150 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei prieteni, colaboratori, Oameni,  

Luna aceasta este ziua mea și este primul an în care-mi doresc din toată inima să va simt aproape pe toți, să primesc  un  cadou cât de mic din partea fiecăruia dintre voi.  

Marinuș, prietenul meu mic, alături de care am trăit toate stările și emoțiile posibile, mi-a fost exemplu de curaj, determinare, ambiție, nu mai este fizic printre noi, dar continuă prin spiritul și exemplul lui să lase multe urme de bine.  

Asociația înființată de tatăl sau, Mirel, are încă de ieri nevoie de această mașină pentru proiectele pe care le-a inițiat în sprijinul copiilor care luptă cu boli incurabile, aici gasiți detalii: https://marinusgalbenus.ro/proiecte/  

Mi-aș dori să ne mobilizăm și să reușim să facem această achiziție cât mai repede.  

De ziua mea, faceți-mi inima să zburde de fericire!  

Vă mulțumesc și mă bazez pe voi,

Andreea  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

SUSŢIN PROIECTUL

Masina BineIntensiv

Proiectul BineIntensiv - Unitati de terapie pentru acasa are nevoie de roti :)

Proiectul nostru de capatai incepe sa prinda contur, avem o parte din echipamente, iar in curand, vom avea unitatile de terapie, destinate sa ajunga la copiii cu afectiuni oncologice sau alte boli incurabile.

Aici gasiti descrierea proiectului BineIntensiv: https://marinusgalbenus.ro/unitati-de-terapie-pentru-acasa/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Să fie cu folos💙
31 Aug 2021
30 Aug 2021
Andreea Roxana Stan : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Mașina pentru Fapte Bune