Mașina pentru Fapte Bune

 

Iuliana Dinca Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei,

In curand este ziua mea de nastere si tare mi-as dori sa-mi fiti alaturi cu cel mai mic cadou pe care mi-l puteti face sub forma de donatie. 

Anul acesta am ales sa fiu alaturi de Marinus Galbenus, baietelul care a inspirat Magic Home și muuulte alte proiecte pentru copilașii încercați greu de cancer. Și dacă el, fizic, nu mai e, povestea lui continuă și schimbă oameni și destine.

Asta a fost menirea lui, să ne inspire.

Mirel, tatăl puștiului-minune, a rămas să facă lucruri magice pentru alți copii. Și are nevoie de noi pentru asta. Aici găsiți proiectele pentru care Asociația Marinus Gălbenuș are nevoie de noi: https://marinusgalbenus.ro/proiecte/.

Pentru că proiectele să se întâmple, este nevoie mare de o mașină, nu vor una nouă, vor una second-hand, numa' bună de făcut bine.

Și nu e om mai potrivit să fie ajutat și nici cadou mai frumos să-mi faceți!

Va multumesc!

Iuliana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

SUSŢIN PROIECTUL

Masina BineIntensiv

Proiectul BineIntensiv - Unitati de terapie pentru acasa are nevoie de roti :)

Proiectul nostru de capatai incepe sa prinda contur, avem o parte din echipamente, iar in curand, vom avea unitatile de terapie, destinate sa ajunga la copiii cu afectiuni oncologice sau alte boli incurabile.

Aici gasiti descrierea proiectului BineIntensiv: https://marinusgalbenus.ro/unitati-de-terapie-pentru-acasa/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

IULIANA DINCA

150 RON
25 Aug 2021
Iuliana Dinca : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Mașina pentru Fapte Bune