Cel mai frumos cadou de ziua mea este sustineti o cauza in care credeti

 

Loredana Ivan Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

100% Complete
1,140 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Orice copil  care are o afecțiune ce necesită perioade lungi spitalizare ar trebui să aibă posibilitatea să stea cât mai mult împreună cu familia, cu cei dragi.

Anul asta am învățat de la fiica mea să prețuiesc copilaria și inocența ei efemeră.
Cel mai frumos dar pe care îl poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către cei de la această asociație ce sprijină copiii cu afecțiuni grave să rămână mai mult cu familiile lor.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani, Loredana!
19 Sep 2021

Gabriela Ionescu

10 RON
La mulți ani!
18 Sep 2021
17 Sep 2021
La multi ani! Multe bucurii si impliniri!
17 Sep 2021

Anonymous

150 RON
08 Sep 2021
150 RON
23 Aug 2021

Anonymous

150 RON
18 Aug 2021

Anonymous

75 RON
18 Aug 2021
La mulți ani, Lori!
18 Aug 2021
150 RON
18 Aug 2021
La multi ani, Lori! Fie care aceste donatii sa contribuie la imbunatatirea conditiilor pentru acest copii si pentru familiile lor.
18 Aug 2021
Loredana Ivan : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Cel mai frumos cadou de ziua mea este sustineti o cauza in care credeti