Îmi dăruiesc ziua de naștere ❤

 

Romina Popovici Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

0.6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, dragii mei 

În curând este ziua mea de naștere și anul acesta îmi doresc să susțin Asociația Marinuș Gălbenuș pentru a strânge fonduri necesare pentru achiziționarea de echipamente pentru copiii cu boli grave care petrec prea mult timp în pat și sunt dependenți de părinții lor. Vreau să ajut să le putem oferi plimbări în aer liber, un somn odihnitor, momente de respiro pentru ei și pentru părinții lor. 


Eu am avut oameni care mi-au fost alături și sunt recunoscătoare, sunt bine, sunt sănătoasă și fericită în totalitate! Am încredere totală în mine și am eliminat din vocabularul meu expresia ,,nu pot" pentru că sunt o ÎNVINGĂTOARE A CANCERULUI și nu există ,,nu pot", există ,,nu vreau"!


Este doar un procent din întreagă mea poveste. Am împlinit 3 ani de la sfârșitul tratamentului și 4 ani de la operație.


Îmi doresc că toți cei care văd această postare să doneze orice sumă care nu le afectează bugetul, pentru a alina suferință copiilor bolnavi și pentru că Marinuș, copilul curcubeu de unde a pornit acest proiect minunat, sa ne zâmbească de dincolo de stele.

De ziua mea, vreau, atât cât pot și cum pot, să fiu sprijin și să contribui și eu pentru cei ce au nevoie de “umărul meu" și, vă rog,  să-mi fiți alături și să Facem Împreună Bine, este tot ce îmi doresc de ziua mea. 

Descrierea proiectului o găsiți aici: www.marinusgalbenus.ro/proiecte

Mulțumesc cu recunoștință! 

A voastră, 

Romina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Foarte frumoasa initiativa! Mult succes!🥰🤗
10 Aug 2021
Romina Popovici : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Îmi dăruiesc ziua de naștere ❤