Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

Echipezi un Ghiozdănel, se educă un Prichindel

Status: Fundraising

"Echipezi un Ghiozdănel, se educă un Prichindel"

Vrem să oferim ghiozdane și rechizite copiilor, care să le ajungă pentru tot anul școlar, nu doar la început de an. Prin urmare, intenționăm, cu ajutorul vostru, să strângem 300 de ghiozdănele pentru 300 de copii (si fratiorii lor) cu afectiuni oncologice sau alte boli grave.

Adresa de livrare: Brăila, Str. Magaziilor nr. 1A, jud. Brăila.

Vă rugăm să scrieți pe colet clasa pentru care ați făcut Bine și ați cumpărat rechizite.

Multumim!

[ Show more ]
52.64% Complete

5,264 RON

Sumă:

Galantomi:

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În curând începe școala și, pentru că vrem să fim alături de copiii cu boli grave și de părinții lor, să le ușuram puțin grijile cu alergătura și cu banii, iată, lansăm un nou proiect, de sine stătător și de lungă durată:

Echipezi un Ghiozdănel, se educă un Prichindel„ adică vom face asta în fiecare an sau la început de semestru școlar.

Vrem să oferim ghiozdane și rechizite copiilor, care să le ajungă pentru tot anul școlar, nu doar la început de an. Prin urmare, intenționăm, cu ajutorul vostru, să strângem 300 de ghiozdănele pentru 300 de copii. Dacă primim mai multe, doamne ajută, mergem la mai mulți prichindei.

Așadar, vă invităm la fapte bune și, vă rugăm, atunci când mergeți la cumpărături să puneți în coș și niște rechizite într-un ghiozdan și să ni le trimiteți la adresa: Brăila, Str. Magaziilor nr. 1A, jud. Brăila. Vă rugăm să scrieți pe colet clasa pentru care ați făcut Bine și ați cumpărat rechizite, ne va fi mai ușor de organizat coletele care vor ajunge la copilași.

Dacă reprezinți o firmă sau ai un grup de prieteni, puteți face o campanie internă și strânge mai multe ghiozdănele, venim noi să le ridicăm sau, atunci când nu se poate, trimitem unul dintre voluntarii noștri. Daca nu puteți și nu puteți să cumpărați ghiozdănel și rechizite, puteți face o donație aici: https://marinusgalbenus.ro/donez/, cu mențiunea „pentru rechizite” ,mergem noi la cumpărături. Termenul până la care puteți trimite coletele este 31 august, să avem timp să ne organizăm și să ajungem cu ghiozdanele la copii înainte să înceapă scoală.

A, daca vreți, puteți să puneți în colet și o jucărioară simpatică, sigur va aduce zâmbete.

Multumim!