Sunt Moș Crăciun pentru copii

 

Alexandra FURNEA Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

4% Complete
200 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi oameni buni,

În loc să își dorească jucării, mulți copii din România vor ca Moșul să le aducă aparatură medicală. Haideți să le fim alături acestor micuți greu încercați, susținând cu donații activitatea Asociației Marinuș Gălbenuș, în prag de Sărbători! Niciun dar nu este mai prețios decât viața!

Prin intermediul asociației, sute de copilași cu boli grave sau incurabile beneficiază de echipamente medicale de terapie intensivă gratuite, oferite pe termen nelimitat, indiferent de localitatea în care trăiesc. 

#BineIntensiv - Unități de Terapie pentru Acasă reprezintă o șansă în plus la normalitate pentru îngerașii care, în loc să își petreacă timpul jucându-se, suferă. 

Asociația Marinuș Gălbenuș oferă monitoare de funcții vitale, concentratoare de oxigen fixe, concentratoare portabile, aspiratoare chirurgicale, paturi speciale și multe alte echipamente, absolut esențiale pentru supraviețuirea acestor copii, abandonați, de cele mai multe ori, de un sistem medical sărăcit și nepăsător. 

Câteva cuvinte despre aceste aparate, de la Mirel Dolofan:

„Monitorul de funcții vitale ia stresul de pe umerii părinților, care se tem că nu vor auzi, nu vor vedea sau nu vor înțelege ce se întâmplă cu micuțul lor. Echipamentul afișează pulsul, arată dacă oxigenarea organismului este la niveluri optime și dacă, când și cât este nevoie de suplimentare cu ajutorul concentratorului de oxigen. Le permite părinților să se mai odihnească, știind că alarma monitorului va suna dacă trebuie sa intervină, prevenind astfel cazurile de burn-out în rândul îngrijitorilor. Se întâmplă des ca mami sau tati să se îmbolnăvească la rândul lor din cauza stresului, a tristeții și a neputinței. Un astfel de aparat aducător de liniște costă în jur de 5.000 de lei.

Concentratorul de oxigen FIX îi ajută pe copii să respire mai bine, suplimentând cu aer atunci când aceștia au nevoie de ajutor în plus. Arată ca un troller, dar costă ceva mai mult, aproximativ 4.500 lei. 

Concentratorul de oxigen PORTABIL ajută cpiii care urmează terapii de recuperare în afara casei. Fără acest aparat micuț, ei nu ar putea să iasă din casă și nu ar putea să își îmbunătățească șansele de recuperare. Un astfel de echipament costă cam 13.000 de lei.

Aspiratorul chirurgical este utilizat pentru a curăța căile respiratorii ale micuților de mucus sau de alte particule ori lichide rămase în gura sau care ajung în trahee. Este indispensabil, mai ales în cazul copiilor cu traheostoma. Costul acestuia este de aproximativ 2.500 lei."

Orice ajutor, oricât de mic, contează, deoarece binele trage la bine și, în curând, se strâng bănuții necesari achiziționării acestor aparate.

Vă mulțumesc din suflet!

Fiți alături de mine de Crăciun, să le dăruim împreună copiilor pe care îi are Asociația Marinuș Gălbenuș în grijă, cele mai de preț cadouri: o calitate a vieții mai bună și demnitate.

Alexandra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

1 Donații

Anonymous

200 RON
13 Dec 2023
Alexandra FURNEA : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Sunt Moș Crăciun pentru copii