Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

Casa Piticilor @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2022

Dată: 31 December 2022
  Povestea #CaseiPiticilor   Ai 36 ani, ești o poveste de fată, ai un soț ca-n filme și doi micuți crescuți cu iubire. Viața părea că le z
[ Show more ]

1

Galantomi:

27

Donații:

3,408 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

  Povestea #CaseiPiticilor  

Ai 36 ani, ești o poveste de fată, ai un soț ca-n filme și doi micuți crescuți cu iubire. Viața părea că le zâmbește din toate direcțiile. Apoi la un control de rutina un diagnostic crunt se așază peste toate planurile lor, urmează ani de terapii peste terapii, în țară și în Austria. Speranțe, recidive, o luptă continuă timp de 3 ani.

În vara trecută, mămica a fost primul beneficiar al proiectului #BineIntensiv, știam deja ce lupte duce și ne-am dorit mult să-i fie și să le fie un strop mai ușor și mai bine.

La finele anului, când am vizitat-o ultima oară, a reușit doar să ne spună cu vocea stinsă, ultimele ei temeri, știa deja că fărâma de forță pe care o simte are să se piardă in curând: ,,Mirel, până aici mi-a fost, eu o să plec, rămân în urma mea copiii și soțul, minunile mele! Știu că boala mea le- a răpit viitorul, rămân doar cu durerea și datoriile acumulate. Ce vor face ei singuri fără mamă, cum se va descurca singur cu doi copiii, știu că va face orice, dar cum...?" Am rugat-o să lupte cât poate ea și i-am promis să fim alături de minunile ei, că vom face tot ce putem ca să crească frumos. M-a strâns un pic de mână, i-au lăcrimat ochii și apoi liniște. Nu a mai putut scoate nici un sunet. La câteva zile după vizita noastră, pe 30 decembrie, mămica nu mai era cu noi. În a doua zi a noului an îngenuncheam lângă ea în biserică, rugându-ne să fie mereu pe o steluță, pavăză micuților. Au rămas amintirile minunate trăite alături de ea, minunățiile de copiii și datorii, multe datorii.

Este momentul să începem să ne ținem de promisiune.

Copiii, tatăl și bunica locuiesc într-o garsonieră cât o cutie de chibrituri. Deși părinții au cumpărat un apartament în trecut, din cauza costurilor cu tratamentele, nu au mai reușit să-l facă locuibil, e distrus total, nu se poate locui in el. Copiii au nevoie de un loc al lor, un loc care să le ofere un mediu armonios, cald și primitor și intimitatea atât de importantă în perioada aceasta de creștere.

Ca să își construiască singuri locul lor nu prea au nici o șansă, ar fi o misiune imposibilă. Dar nu sunt singuri, ne au pe noi și vă au pe voi și sperăm așa de mult să reușim împreună să facem tot ce putem face ca ce a mai rămas din copilăria lor să fie decent și cu amintiri frumoase.

Așa că, iată, mai facem o casă și tare bine ne-ar prinde niște mâini de ajutor, așa încât, într-un timp cât mai scurt, să le redăm speranța și un loc care să le fie drag și în care să poată fi o familie.

Care sunt nevoile? Tot ce ține de renovat apartamentul, avem doar pereții ce trebuie renovați, îi vedeți în poze.

Sunt necesare: 27a1.png centrală termică 24kw, calorifere și tot ce ține de instalația termică 27a1.png conductori electrici-prize-tablou,tot ce ține de instalația electrică 27a1.png instalația sanitară 27a1.png sanitare (cadru vas wc, cadă, chiuvetă, baterii) 27a1.png mobilier bucătărie + aparatură necesară 27a1.png mobilier camere pitici 27a1.png mobilier sufragerie (dormitor tată) 27a1.png șapă 27a1.png parchet 27a1.png gresie-faianță 27a1.png var lavabil, tot ce ține de o renovare totală

Cum poți ajuta?

1f4ab.png Firmele pot face donații de materiale, mobilier, aparatură și facem contract sponsorizare

1f4ab.png Donații individuale la https://marinusgalbenus.ro/donez/ , cu mențiunea ”CasaPiticilor”.

1f4ab.png Pentru cei din Ploiești, voluntariat la fața locului, ar fi minunat să găsim Oameni buni ce se pricep la rigips, glet, sape, instalație electrică, termică, gresie-faianță.

1f4ab.png Dacă găsim o firmă de amenajări interioare și poate să ajute, și mai bine, facem contract sponsorizare pentru valoarea lucrărilor.

 Pentru orice informații necesare, consultări, idei, vă stăm la dispoziție 24/24 la 0760613763 sau contact@marinusgalbenus.ro

Mulțumim cu recunoștință1f607.png

#ImpreunaFacemBine #CasaPiticilor